Doula Salla

Olen Salla, Pirkanmaalla toimiva synnytystukihenkilö (Sertifioitu doula).

Rakkaus lajiin on saanut kasvaa vuosi vuodelta omien lastemme myötä. Odotusaika, synnytykset, lapsivuodeaika ja aika pienen vauvan vanhempana ovat aivan erityistä aikaa elämässä. Doulana työskentelen saadaksesi mahdollisimman myönteisen kokemuksen tärkeästä elämänvaiheesta.

Kuusi omaa lastamme on auttanut rakentamaan luottamusta naisen kehon ihmeelliseen voimaan. Voisi sanoa, että pienet vauvamme ovat olleet suurimmat opettajani. 

Koska odotusaikani ja synnytykseni eivät ole olleet erityisen helppoja tai kivuttomia, olen raskaus kerrallaan yhä enemmän perehtynyt luonnolliseen synnytykseen ja omaan aktiiviseen rooliini synnyttäjänä. Näitä oppeja haluan tarjota käyttöön myös asiakkailleni ja tukea heitä heidän toivomallaan tavalla. Kuljen mukana jo raskausajan ilon ja onnen hetkissä mutta myös sen kipukohdissa, joissa haluan olla lempeästi tukemassa jokaista odottajaa.

Synnytystä ei voi koskaan täysin suunnitella, mutta doulana haluan auttaa sinua valmistautumaan yhteen elämäsi tärkeimpään tapahtumaan - oman lapsesi syntymään.
Toivotpa sitten lääkkeetöntä tai lääkkein avustettua synnytystä, olen valmis tukemaan sinua toiveidesi mukaan ja vahvistamaan toiveitasi myös sairaalahenkilökunnalle.
Doulaan sekä sairaala- että kotisynnytyksissä. Jos toiveissasi on kotisynnytys, minulla on tarjota myös kontakteja paikallisista kotiloista eli kotikätilöistä. Minulta löytyy myös varadoulaverkosto.


Hemmottelen mielelläni asiakkaitani Vyöhyketerapeuttisella raskaushieronnalla! Tarjoan myös Vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa josta monet perheet ovat saaneet apua pienen haasteisiin (esim. Vatsavaivat, refluksi, itkuisuus, kehon jäykkyydet, unettomuus, levottomuus). Vaikkei mitään erityisiä vaivoja olisikaan, vauvahieronta rentouttaa lasta ja on ihana hemmotteluhetki.